top of page
Relaxing Massage

Kuka olen ja mitä teen?

Polkuni

Valmistuin Porvoon hierojakoulusta kesällä 2019 . Koulussa opimme perusteet hieronnasta, anatomiasta, faskiakäsittelystä, nivelmobilisaatiosta, termisistä hoidoista, kinesiateippauksisista jne. Lisäksi olen suorittanut  purentalihasten ja leukanivelen käsittelyyn syventävän koulutuksen. 

Vanha sanonta: "Tieto lisää tuskaa" , pätee varmaan, sillä aina tuntuu että opittavaa riittää. Parhaillaankin olen kouluttamassa itseäni faskian ja lihasketjujen maailmaan syvemmälle.

Nyt haluni oppia uutta vei minut opiskelemaan Osteopatiaa, jonka aloitin syksyllä 2021.Otopedisen Osteopatian koulutuskeskus, tutummin OOKK, on kliiniseen tutkimiseen ja tutkittuun tietoon perustuva tule-vaivoihin ja sairauksiin perustuva hoitomuoto. Osteopatia jota opiskelen, antaa valmiudet perusteelliseen kliiniseen tutkimukseen, ja sen avulla oikean hoidon ja kuntouksen tekeminen on fysiologisesti ja lääketieteellisesti perusteltua, eikä pelkällä luulolla tehtyä.

Tärkeimpänä pohjana hoidoissani on  kuitenkin ihminen. Jokainen meistä on erilainen ja yksilöllinen, siksi hoidonkin pitää olla jokaiselle asiakkaalle omanlaisensa jotta hoitovaste on paras mahdollinen.

Testaamisen ja tutkimisen avulla pystymme saamaan pitempiaikaisen avun ja hyödyn.Tavoitteena aina saada asiakasta auttava hoitokonsepti aikaiseksi, asiakkaan kanssa yhdessä hoito suunnitellen.

Tarvitset sitten rentouttavaa stressinpoistoa, nivelen parempaa liikettä, kireyden tunteen poistoa, apua kipeytyneiden paikkojen paranemiseen, virheasentojen korjaamista tai vaikka treenamiseen parempaa vastetta. Tule, niin tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma ja parempi olo.

Minä: About
bottom of page