Kuka olen ja mitä teen?

Polkuni

Valmistuin Porvoon hierojakoulusta kesällä 2019. Koulussa opimme perusteet hieronnasta, anatomiasta, faskiakäsittelystä, nivelmobilisaatiosta, termisistä hoidoista, kinesiateippauksisista jne. Lisäksi olen suorittanut  purentalihasten ja leukanivelen käsittelyyn syventävän koulutuksen. 

Vanha sanonta: "Tieto lisää tuskaa" , pätee varmaan, sillä aina tuntuu että opittavaa riittää. Parhaillaankin olen kouluttamassa itseäni faskian ja lihasketjujen maailmaan syvemmälle.

Tärkeimpänä pohjana hoidoissani on ihminen. Jokainen meistä on erilainen ja yksilöllinen, siksi hoidonkin pitää olla jokaiselle asiakkaalle omanlaisensa jotta hoitovaste on paras mahdollinen.

Testaamisen ja tutkimisen avulla pystymme saamaan pitempiaikaisen avun ja hyödyn.Tavoitteena aina saada asiakasta auttava hoitokonsepti aikaiseksi, asiakkaan kanssa yhdessä hoito suunnitellen.

Tarvitset sitten rentouttavaa stressinpoistoa, nivelen parempaa liikettä, kireyden tunteen poistoa, apua kipeytyneiden paikkojen paranemiseen, virheasentojen korjaamista tai vaikka treenamiseen parempaa vastetta. Tule, niin tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma ja parempi olo.

Relaxing Massage
 

0451254444

©2019 by Koulutettu hieroja Mika Suortti. Proudly created with Wix.com